Γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid

Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε το λανσάρισμα μιας νέας μάρκας που ονομάζεται Greek Squid.
Προσφέρει σύγχρονα γυαλιά για άνδρες και γυναίκες
όλων των ηλικιών.

Γυαλιά οράσεως και ηλίου διαχρονικά, πρωτότυπα, ποιοτικά για όλους : Greek Squid

Τα προϊόντα της Greek Squid είναι διαχρονικά, πρωτότυπα και υψηλής ποιότητας. Διαχρονικά, διότι πάνω από όλα έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ και δε στοχεύουν στο να είναι μόνο μέσα στη μόδα. Πρωτότυπα, διότι τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί σε συνδυασμό με το σχέδιο δημιουργούν ένα καινούργιο γυαλί που δε θα βρείτε σε άλλη συλλογή. Και βεβαίως είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικών που διασφαλίζουν την ποιότητα που αναζητάμε σε όλα τα γυαλιά μας.

Όταν ξεκινήσαμε αυτό το project, πριν από περίπου δυο χρόνια, πραγματοποιήσαμε μια αρκετά εκτεταμένη έρευνα. Ανακαλύψαμε ότι οι πελάτες μας αναζητούν κλασικά, ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως με κάποιες λεπτομέρειες που τα κάνουν ξεχωριστά. Ο κόσμος πλέον είναι πολύ απασχολημένος και η ‘υπέρ-πληροφόρηση’ που δέχεται από το Ιντερνέτ κουράζει. Δεν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει η εύρεση του καλύτερου προϊόντος.

Δημιουργήσαμε τα γυαλιά Greek Squid για να εμπνεύσουν από την πρώτη στιγμή που θα τα δει ο πελάτης στο κατάστημα, να είναι άνετα και ξεχωριστά, χωρίς υπερβολές στο σχεδιασμό.

Τα καταστήματά μας στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει δυναμικά με το καινούργιο μας brand ‘Greek Squid’. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί η μάρκα στην Ελλάδα και ύστερα να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Το όνομα ‘Greek Squid’ προέκυψε, όταν θέλαμε με κάποιο τρόπο η μάρκα να σχετίζεται με την προέλευσή μας, την Ελλάδα.

Ως σύμβολο διαλέξαμε το καλαμάρι, καθώς είναι ένα συναρπαστικό και μυστηριώδη πλάσμα. Η ποικιλομορφία του σε μέγεθος, χρώμα και σχήμα φανερώνει ότι κάθε γυαλί ηλίου και οράσεως Greek Squid είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Επιπλέον, τα καλαμάρια θεωρούνται πολύ δυνατά και ευέλικτα. Είναι ευκίνητα και συχνά αποδεικνύονται δύσκολη θήρα για τους εχθρούς τους. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα γυαλιά μας τα οποία είναι φτιαγμένα από άριστης ποιότητας υλικά και αντέχουν στις κακουχίες.

Αισθανόμαστε υπερήφανη για τα καινούργια μας γυαλιά ηλίου και οράσεως Greek Squid!

Like Us on Facebook!!!! https://www.facebook.com/greeksquideyewear/

The Optical Center

Διαβάστε και αυτό! Τα σωστά γυαλιά ηλίου για το πρόσωπό σου