Βάλτε καινούργια κρύσταλλα και ανανεώστε το σκελετό σας!

red glasses

Η ανανέωση στα αγαπημένα μας γυαλιά γίνεται εύκολα και γρήγορα!

Στα καταστήματα The Optical Center:

Τοποθετούμε κρύσταλλα και επιδιορθώνουμε τον σκελετό σας.
Θα βρείτε όλων των ειδών τα ανταλλακτικά και αναλαμβάνουμε σπασίματα και κολλήσεις.

Ρετρό σκελετός με καινούργιους φακούς ηλίου

Πόσες φορές έχει τύχει να μας αρέσει πάρα πολύ ένας παλιός μας σκελετός γιατί μας θυμίζει κάποιες όμορφες στιγμές, αλλά να μην τον φοράμε πια γιατί μοιάζει ταλαιπωρημένος, τα κρύσταλλα έχουν γδαρθεί και το χρώμα τους έχει ξεθωριάσει; Μη στεναχωριέστε καθόλου

Στο The Optical Center σας έχουμε τη λύση!
Η ανανέωση στα γυαλιά τώρα γίνεται εύκολα και γρήγορα!

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να διαλέξετε το χρώμα φακού που σας αρέσει και να σας φτιάξουμε τον αγαπημένο σας σκελετό.

Έγχρωμοι φακοί γυαλιών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους έμπειρους οπτικούς μας για το κατάλληλο χρώμα αναλόγως τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα. Μπορούν να είναι μονόχρωμοι φακοί, degrade, αλλά και με καθρέφτες. Τα κρύσταλλα της γνωστής εταιρείας οφθαλμολογικών προϊόντων Hoya σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα στους οποίους μπαίνουν και οι βαθμοί σας.

Σε συνδυασμό με τα κρύσταλλα μπορούμε να σας ανανεώσουμε και τον αγαπημένο σας σκελετό.
Μπορούμε να σας τοποθετήσουμε καινούργια επιρροίνια και βραχίονες για να κάθεται καλύτερα το γυαλί. Επιπλέον, επιδιορθώνουμε τυχόν σπασίματα και ρογμές. Ακόμα και φθορές στο χρώμα του σκελετού μπορούν να φτιαχτούν για να μη φαίνεται ‘κουρασμένος’ ο σκελετός. Φέρτε μας τον σκελετό που επιθυμείτε (σε όποια κατάσταση και αν είναι) και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον φέρουμε στην αρχική του κατάσταση.
Στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές που χρειάζονται για να είναι σε άριστη κατάσταση τα γυαλιά σας. Τα κρύσταλλα κόβονται από εμας στα καταστήματά μας και τοποθετούνται στο γυαλί σας.

Το εργαστήριό μας – Τhe Optical Center Πλατεία Βικτωρίας

 

Ελάτε σε εμάς για πλήρη ανανέωση!

Φιλικά, The Optical Center