Βάλε καινούριους φακούς και ανανέωσε το σκελετό σου!

καινούριους φακούς

Στα καταστήματα The Optical Center: Τοποθετούμε καινούριους φακούς στον παλιό σκελετό σου και στον επιδιορθώνουμε αν χρειάζεται. Σε εμάς θα βρείς όλων των ειδών τα ανταλλακτικά ενώ αναλαμβάνουμε σπασίματα και κολλήσεις.

καινούριους φακούς

Πόσες φορές έχει τύχει να σου αρέσει πάρα πολύ ένας παλιός σκελετός γιατί σου θυμίζει κάποιες όμορφες στιγμές, αλλά να μην τον φοράς πια γιατί μοιάζει ταλαιπωρημένος, οι φακοί του έχουν γδαρθεί και το χρώμα τους έχει ξεθωριάσει; Μη στεναχωριέσαι καθόλου

Στο The Optical Center σου έχουμε τη λύση! Η ανανέωση στα γυαλιά τώρα γίνεται εύκολα και γρήγορα!

Έλα σε ένα από τα καταστήματά μας για να διαλέξεις το χρώμα φακού που σου αρέσει και να κάνουμε τον παλιό σου σκελετό σαν καινούριο με καινούριους φακούς. Διάβασε εδώ: Νέο κατάστημα στο Περιστέρι !!!

Έγχρωμοι φακοί γυαλιών

Μπορείς να συμβουλευτείς τους έμπειρους οπτικούς μας για το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με τη χρήση για την οποία θες τα γυαλιά σου. Υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα. Οι φακοί μπορούν να είναι μονόχρωμοι, degrade, αλλά και με καθρέφτες. Οι φακοί θα είναι της γνωστής εταιρείας οφθαλμολογικών προϊόντων Hoya η οποία σου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα στα οποία μπαίνουν και οι βαθμοί σου εάν έχεις.

Ρετρό γυαλιά με καινούριους φακούς

Επίσης αν χρειάζεται σου τοποθετούμε καινούρια επιρρίνια και βραχίονες για να κάθεται καλύτερα το γυαλί. Επιπλέον, επιδιορθώνουμε τυχόν σπασίματα και ρωγμές. Ακόμα και φθορές στο χρώμα του σκελετού μπορούν να φτιαχτούν για να μη φαίνεται ‘κουρασμένος’. Φέρε μας τον σκελετό που επιθυμείς (σε όποια κατάσταση και αν είναι) και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον φέρουμε στην αρχική του κατάσταση.

Στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές που χρειάζονται για να είναι σε άριστη κατάσταση τα γυαλιά σου. Τα κρύσταλλα κόβονται από εμας εντός του καταστήματος και τοποθετούνται στο γυαλί σου.

Το εργαστήριό μας – Τhe Optical Center Πλατεία Βικτωρίας

 

 

 

 

 

 ‘Ελα σε εμάς για μια πλήρη ανανέωση!

Διάβασε εδώ: Η ιστορία των γυαλιών – Από την ιδέα έως τη δημιουργία

Φιλικά,

The Optical Center