Νέες συλλογές σκελετών οράσεως για να εντυπωσιάσετε

Το κατάστημά μας «The Optical Center» στην Πλατεία Μαβίλη, ένα απόλυτα σύγχρονο κατάστημα οπτικών, αξιόπιστο και πάντα ενημερωμένο, παρουσιάζει τις νέες συλλογές σκελετών οράσεως, αντιπροσωπεύοντας τις βασικές τάσεις μόδας και ντιζάιν για τη σεζόν.

Η συλλογή γυαλιών είναι εμπλουτισμένη με πολυτελή αισθητικό περιεχόμενο, με ανώτερο σχεδιασμό και βεβαίως ανανεωμένα χρώματα. Επίσης, δώσαμε μεγάλη σημασία στο λειτουργικό κομμάτι των σκελετών και επιλέξαμε σκελετούς φτιαγμένους από αρίστης ποιότητας υλικά και με εξαιρετικό τεχνικό αποτέλεσμα.
Αφιερωμένη στους πιο απαιτητικούς μας πελάτες, η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως έχει μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικούς και κοκκάλινους σκελετούς.
Οι καινούργιοι μεταλλικοί σκελετοί οράσεως είναι από ελαφριά υλικά, λεπτοί σε στρογγυλές ή ορθογώνιες φόρμες. Οι κοκκάλινοι σκελετοί παραμένουν στη μόδα από ελαφρύ acetate, σε κλασικές φόρμες πιλότου, τετραγωνισμένο ή και στρογγυλό σχέδιο.

Σύγχρονο στυλ

Εμπνεόμαστε από εσάς, από καθημερινούς ανθρώπους με σύγχρονο, νεανικό στυλ. Ένα στυλ που προσδίδει μια μοντέρνα εμφάνιση, η οποία μπορεί να συνδυάσει ένα ιδιαίτερο κομμάτι ενός σχεδιαστή με ένα πιο casual στοιχείο.

Οι νέες συλλογές σκελετών οράσεως που θα βρείτε σε εμάς:

 Charles Stone –New York

Η συλλογή σκελετών οράσεως Charles Stone παρουσιάζει λεπτές και ωραίες φόρμες, με μερικά ρετρό στοιχεία. Τα πρωτοποριακά σχέδια αποτυπώνουν τέλεια το κλασικό, διαχρονικό και cool ύφος που είναι συνώνυμο με τη φήμη της Νέας Υόρκης.

 

Ted Baker –London

Φορώντας γυαλιά οράσεως Ted Baker, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε! Οι καινούργιοι σκελετοί οράσεως έχουν μια σύγχρονη πολυτελή αίσθηση που συνδυάζεται και με το πνεύμα της μάρκας. Έχουν μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, από τετράγωνα και στρογγυλά μέχρι ‘πεταλουδέ’, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και απαλά χρώματα.

 

Pepe Jeans – London

Η διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση των σκελετών οράσεως Pepe Jeans συνεχίζεται και στη φετινή της συλλογή. Προσφέρει φόρμες από στρογγυλές μέχρι τετράγωνες με ζωηρά χρώματα και μοντέρνες λεπτομέρειες.

 

Humphreys – Eschenbach

Οι σκελετοί οράσεως της εταιρείας Humphreys έχουν δύο στόχους: Πρώτον να είναι λειτουργικά και άνετα και δεύτερον να φέρουν ομορφιά σε κάθε πρόσωπο αναδεικνύοντας το διαφορετικό γούστο και στυλ αλλά και τα χαρακτηριστικά του καθένα μας.

Ελάτε στο κατάστημά μας και δοκιμάστε τις νέες συλλογές γυαλιών οράσεως!

Φιλικά,
The Optical Center