Οπτομετρία

(Ελληνικά) Οπτομετρία – Εξέταση των ματιών από Οπτικό

(Ελληνικά) Η οπτομετρία αφορά τη μέτρηση της όρασης και τη λειτουργική αξιολόγηση των οπτικών δεξιοτήτων. Αντικείμενο του οπτομέτρη είναι η διάγνωση και αποκατάσταση των δυσλειτουργιών της όρασης στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση γυαλιών, φακών επαφής, φίλτρων ή βοηθημάτων χαμηλής όρασης.

πολυεστιακά γυαλιά

(Ελληνικά) Πολυεστιακά γυαλιά – Τα „τελευταία“ γυαλιά που θα χρειαστείς!!

(Ελληνικά) Άλλοι έλεγαν κάνε πολυεστιακά γυαλιά, τα τελευταία γυαλιά που θα χρειαστείς,για όλες τις αποστάσεις θα σε καλύψουν σε όλα. Άλλοι ήταν αντίθετοι.

Αποκριάτικη στολή

(Ελληνικά) Αποκριάτικη στολή: Διάλεξε αυτή που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου!

(Ελληνικά) Απόκριες και ήρθε η ώρα να μεταφιεστούμε και να γλεντήσουμε. Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι αποκριάτικη στολή θα επιλέξεις, σου έχουμε μερικές προτάσεις.

Charlie Max

(Ελληνικά) Charlie Max – Εκκεντρικά γυαλιά για τους καλαίσθητους ανθρώπους

(Ελληνικά) Η Charlie Max από το Μιλάνο, είναι η συλλογή γυαλιών ηλίου που απευθύνονται σε όλους τους καλαίσθητους ανθρώπους, με εκκεντρικά έως πολύ εκλεπτυσμένα σχέδια. Πέρα από το πρωτοπόρο και εκκεντρικό design η Charlie Max εγγυάται και την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή και την ποιότητα των υλικών της.

γυαλιά για υπολογιστή

(Ελληνικά) Γυαλιά για υπολογιστή – Προστατέψου απο την μπλε ακτινοβολία

(Ελληνικά) Μπλε ακτινοβολία εκπέμπουν πλέον όλες οι συσκευές. Όπως τηλεοράσεις τύπου led, οθόνες υπολογιστών, smartphone, παιχνιδομηχανές καθώς και οι διαφημιστικές επιγραφές και λάμπες φωτισμού. Η μπλε ακτινοβολία με τη χρήση φακών μπλε ακτινοβολίας στα γυαλιά δεσμεύεται αφήνοντας ένα πολύ μικρό μέρος της να περάσει στο μάτι.