Βάλε στα γυαλιά ηλίου σου Polarized φακούς

γυαλιά ηλίου polarized

Βαδίζουμε σιγά σιγά προς το καλοκαιράκι! Ο καιρός φτιάχνει και ο ήλιος γίνεται σταδιακά πιο έντονος. Έρχεται η ώρα να βγάλεις τα γυαλιά ηλίου σου από το συρτάρι. Αλλά θυμάσαι ότι τα είχες γρατζουνίσει πέρυσι στην εκδρομή και έτσι δεν μπορείς να τα βάλεις γιατί η γρατζουνιά είναι ακριβώς πάνω στο μάτι. Που χρήματα για καινούρια γυαλιά σκέφτεσαι, πέρασαν και οι εκπτώσεις. Και σου άρεσε και τόσο πολύ αυτό το ζευγάρι.

Μην ανησυχείς γιατί όπως πάντα σου έχουμε τη λύση.

Ανανέωσε τα γυαλιά ηλίου σου με νέους φακούς στο εργαστήριο μας!

Η απόλυτη ανανέωση στα γυαλιά σου μπορεί να γίνει με ένα νέο ζευγάρι φακών. Τοποθετούμε καινούριους φακούς σε ότι χρώμα διαλέξεις από το μεγάλο μας δειγματολόγιο και έχεις το αγαπημένο σου γυαλί σαν καινούριο ξανά. Χωρίς έξοδα για νέο ζευγάρι και χωρίς να πετάξεις το αγαπημένο σου.

καινούριους φακούς

Έτσι η ανανέωση στα γυαλιά σου γίνεται εύκολα, οικονομικά αλλά και γρήγορα αφού έχουμε τη δυνατότητα να στο έχουμε έτοιμο ακόμα και μέσα σε 4 ώρες!

Μπορείς να συμβουλευτείς τους έμπειρους οπτικούς μας για το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με τη χρήση για την οποία θες τα γυαλιά σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το γούστο, τη χρήση και την αισθητική. Οι νέοι σου φακοί μπορούν να είναι μονόχρωμοι, σε κάποιο από τα χρώματα του δειγματολογίου μας. Μπορούν να είναι degrade, να ανοίγει δηλαδή σταδιακά το χρώμα προς το κάτω μέρος του φακού, ώστε να είναι λιγότερο σκούρο το αποτέλεσμα και να γίνεται και πιο ξεκάθαρο το διάβασμα.

Επίσης μπορούμε να βάλουμε εφέ καθρέφτη σε διάφορες αποχρώσεις. Ακόμα αν το χρώμα των παλιών σου φακών είναι πολύ ιδιαίτερο και θες ακριβώς το ίδιο μπορούμε να το στείλουμε στο εργοαστάσιο ως δείγμα για να έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Στους φακούς που σου προτείνουμε υπάρχει και η δυνατότητα να μπουν και οι βαθμοί σου εάν έχεις! Οι φακοί κόβονται από εμάς και τοποθετούνται στο γυαλί σου εντός του εργαστηρίου μας.

Εκτός από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων μπορούμε να σου προτείνουμε και πρόσθετα φίλτρα που μπορείς να βάλεις για ακόμα πιο ξεκούραστη όραση.

Μπορεί να γίνει ειδκή επεξεργασία στο χρώμα που θα επιλέξεις με φίλτρα από την εσωτερική πλευρά του φακού. Αυτά προσφέρουν μια πιο καθαρή εικόνα γιατί απορροφούν τις αντανακλάσεις από πίσω και από τα πλάγια με αποτέλεσμα να μην καθρεφτίζει το εσωτερικό του φακού.

Κάνε τα γυαλιά ηλίου σου Polarized

Ένα ακόμα πολύ δημοφιλές φίλτρο είναι το πολωτικό φίλτρό ή polarized. Το φίλτρο αυτό μειώνει τις αντανακλάσεις σε επιφάνειες όπως η άσφλατος ή τα παρμπριζ των αυτοκινήτων και η επιφάνεια της θάλασσας. Έτσι δημιουργεί μια πιο ξεκάθαρη και ξεκούραστη εικόνα.

γυαλιά ηλίου polarized

Και σ’ αυτό το σημείο θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε ένα μύθο που επικρατεί για τα polarized γυαλιά ηλίου.

Ακούμε πολλές φορές από πελάτες “Ψάχνω γυαλιά ηλίου polarized γιατί προστατεούν καλύτερα τα μάτια”. Το πολωτικά γυαλιά δεν προστατεύουν περισσότερο από τα απλά γυαλιά ηλίου. Όλα τα εγκεκριμένα γυαλιά που πωλούνται σε οπτικά καταστήματα έχουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία. Τα πολωτικά γυαλιά απλά προσφέρουν μια πιο ξεκούραστη εικόνα από τα απλά γυαλιά. Παρέχουν όμως ακριβώς την ίδια προστασία.

 

γυαλιά ηλίου polarized

Οι φακοί Polarized είναι οι καταλληλότεροι για περιορισμό του θάμβους, κυρίως τις απογευματινές ώρες ή σε περιπτώσεις συννεφιάς. Γι΄αυτό και επιλέγονται συνήθως από τους οδηγούς. Οι οδηγοί μηχανής είναι απαραίτητο να ελέγχουν το συνδυασμό πολωτικών φακών με τη ζελατίνα του κράνους. Το καλοκαίρι στη θάλασσα επίσης απορροφώνται οι αντανακλάσεις και η όραση είναι πιο καθαρή.

Και για εσένα που φοράς τα ηλίου σου με βαθμούς, να ξέρεις ότι το polarized φίλτρο μπορεί να μπει και σε γυαλιά ηλίου με βαθμούς.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα γυαλιά ηλίου και τα φίλτρα τους μπορείς να μας καλέσεις στο 210 64 32 095.

The Optical Center

 

 

Contents