Γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid

Greek Squid

Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε το λανσάρισμα μιας νέας μάρκας. Τα γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid.

Γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid

Γυαλιά οράσεως και ηλίου διαχρονικά, πρωτότυπα, ποιοτικά για όλους : Greek Squid

Τα προϊόντα της Greek Squid είναι διαχρονικά, πρωτότυπα και υψηλής ποιότητας. Διαχρονικά, αφού πάνω από όλα έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ και δε στοχεύουν στο να είναι μόνο μέσα στη μόδα. Πρωτότυπα, αφού τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί σε συνδυασμό με το σχέδιο δημιουργούν ένα καινούργιο γυαλί που δε θα βρείς σε άλλη συλλογή. Και βεβαίως είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικών που διασφαλίζουν την ποιότητα που έχουν όλα τα γυαλιά μας.

Όταν ξεκινήσαμε αυτό το project, πριν από περίπου δύο χρόνια, πραγματοποιήσαμε μια αρκετά εκτεταμένη έρευνα. Ανακαλύψαμε ότι οι πελάτες μας αναζητούν κλασικά, ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως με κάποιες λεπτομέρειες που τα κάνουν ξεχωριστά. Ο κόσμος πλέον είναι πολύ απασχολημένος και η ‘υπέρ-πληροφόρηση’ που δέχεται από το ίντερνετ κουράζει. Δεν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει η εύρεση του καλύτερου προϊόντος.

Τα γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid σε εμπνέουν από την πρώτη στιγμή που θα τα δείς στο κατάστημα και είναι άνετα και ξεχωριστά, χωρίς υπερβολές στο σχεδιασμό.

Γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid

Στα καταστήματά μας στην Αθήνα κατέχει πολύ δυναμική το καινούργιο μας brand ‘Greek Squid’. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί η μάρκα στην Ελλάδα και ύστερα να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

“Θέλαμε με κάποιο τρόπο η μάρκα να σχετίζεται με την προέλευσή μας, την Ελλάδα για αυτό και το Greek Squid”

Ως σύμβολο μας το καλαμάρι, αφού είναι ένα συναρπαστικό και μυστηριώδη πλάσμα από τη μυθολογία ακόμα. Θεωρείται πολύ δυνατό και ευέλικτο. Είναι ευκίνητό και συχνά αποδεικνείεται δύσκολο θύραμα για τους εχθρούς του. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα γυαλιά μας τα οποία είναι φτιαγμένα από άριστης ποιότητας υλικά και αντέχουν στις κακουχίες. Η ποικιλομορφία τους σε μέγεθος, χρώμα και σχήμα φανερώνει ότι τα γυαλιά οράσεως και ηλίου Greek Squid είναι μοναδικά και πρωτότυπά ενώ ταριάζουν σε κάθε πρόσωπο πολύ εύκολα! Διάβασε εδώ: Τα σωστά γυαλιά ηλίου για το πρόσωπό σου

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα καινούρια μας γυαλιά ηλίου και οράσεως Greek Squid!

Like Us on Facebook!!!! https://www.facebook.com/greeksquideyewear/

The Optical Center

Contents