Γυαλιά Aviator το απόλυτο fashion trend

γυαλιά Aviator

Το απόλυτο fashion trend στην αγορά: Γυαλιά Aviator!

 Γυαλιά Aviator

Γυαλιά Aviator

Θυμάσαι την αμήχανη στιγμή όταν στα παιδικά σου χρόνια έπρεπε να μπεις στην τάξη στο σχολείο φορώντας τα καινούρια σου γυαλιά; Ήταν από τα πιο τρομακτικά πράγματα, αφού δεν ήξερες πως θα αντιδράσουν τα άλλα παιδιά που έβλεπαν απότομα αυτή σου την αλλαγή και τι χαρακτηρισμούς μπορεί να σου προσέδιδαν.

Σήμερα αυτό έχει αλλάξει, χάρη στα δροσερά fashion κορίτσια που λανσάρουν όλα τα καινούργια trends της αγοράς. Με τον δικό τους ροκ τρόπο, αυτό που κάποτε θεωρούνταν nerdy look οι κοπέλες σήμερα κατάφεραν να το μεταμορφώσουν στο απόλυτο look of the year.

Όταν βλέπουμε νεαρά κορίτσια σαν την Kendall Jenner, την blogger Chiara Ferragni και πολλές άλλες να φοράνε σκελετούς που θυμίζουν τα γυαλιά που οι παππούδες μας φορούν, καταλαβαίνουμε πως ως συνήθως η μόδα πάντα επιστρέφει και μάλιστα ανανεωμένη. Και θα συμφωνήσουμε πως είτε πρόκειται για μόδα είτε απλώς για πρακτικούς λόγους, οι σκελετοί της επιλογής τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κολακευτικοί για τα πρόσωπά τους και τα outfits τους.

Αυτά τα ολοκαίνουργια γυαλιά Aviator είναι ίσως από τα πιο κομψά σχέδια που έχουμε δει ποτέ. Και επιπλέον έχουν τη σφραγίδα έγκρισης των πιο stylish κοριτσιών.

Βρες πολλά σχέδια και χρώματα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως στο κατάστημά μας!

Γυαλιά Aviator

Βρες πολλά σχέδια σε γυαλιά Aviator σε vintage σχέδια αλλά και με πιο εκμοντερνισμένο σχεδιασμό στο κατάστημα μας και γίνε κι εσύ ένα από τα fashion girls και όχι μόνο… γιατί η μόδα έχει επιστρέψει για τα καλά και στα αντρικά σχέδια!

γυαλιά Aviator

Μεγάλοι οίκοι όπως “The Marc Jacobs”, “Hugo Boss” και “Tommy Hilfiger” λανσάρουν τουλάχιστον ένα κομμάτι σε γυαλιά Aviator. Τόσο σε γυαλιά ηλίου όσο και σε γυαλιά οράσεως. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το comeback έπαιξε η τεράστια επιτυχία της δημοφιλούς σειράς “La casa de papel”. Εκεί είδαμε τον “professor”να φοράει το σήμα κατατεθέν του, το κοκκάλινο μαύρο Aviator που όλοι έχουν αγαπήσει.

 

γυαλιά Aviator

γυαλιά Aviator professor
O professor του “La casa de papel”

Make a step and try it!

Διάβασε εδώ: Νέες συλλογές σκελετών οράσεως για να εντυπωσιάσεις

Φιλιά,

The Optical Center

Contents