Οι 8 μεγαλύτερες εταιρείες φακών οράσεως

Γνωρίστε 8 κολοσσούς οφθαλμικών ειδών

Εσείς που φοράτε γυαλιά οράσεως γνωρίζετε τις 8 μεγαλύτερες εταιρείες φακών οράσεως; Γνωρίζετε όμως σίγουρα πόσο σημαντικό είναι να διαλέγετε φακούς υψηλής ποιότητας. Γιατί ναι, είναι καλό να διαλέξετε έναν ωραίο σκελετό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας και που εκφράζει την προωπικότητά σας, αλλά εξίσου σημαντικό (ίσως και ακόμα σημαντικότερο, αφού πρόκειται για την υγεία των ματιών σας) είναι να διαλέξετε τους σωστούς φακούς. Οι 8 εταιρείες που σας συστήνουμε είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο, οι οποίες κατασκευάζουν και προμηθεύουν τα καταστήματα οπτικών με φακούς υψηλής και ελεγμένης ποιότητας.

Οι 8 μεγαλύτερες εταιρείες φακών οράσεως:

εταιρείες οφθαλμικών

Essilor


Όποιος φοράει γυαλιά γνωρίζει την Essilor! Μια από τις εταιρείες φακών οράσεως, κολοσσούς, με 155 χρόνια εμπειρίας και 55.000 συνεργάτες σε 62 χώρες. Τα προϊόντα Εssilor είναι προσεκτικά προσαρμοσμένα στις διαφορετικές ανάγκες των ανθρώπων και επιτρέπουν άριστη όραση. Σε αυτά συγκαταλέγονται υψηλής απόδοσης μονοεστιακοί και πολυεστιακοί φακοί, καθώς και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και ειδικά γυαλιά για εργασία στον υπολογιστή, την οδήγηση και διάφορα αθλήματα. Μια ιδιαίτερη δύναμη της Essilor είναι το υψηλό επίπεδο της καινοτομίας.

Περίπου 400 επιστήμονες δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Το 1959 η Essilor σύστησε στο κοινό της τον πρώτο βιομηχανικά παραγόμενο πολυεστιακό φακό Varilux. Ενώ το 2012 εισήχθη η σειρά Varilux S series. Ένας φακός που προσφέρει πολυεστιακή όραση δίχως όρια. Τέτοιου είδους καινοτομίες πείθουν οπτικούς και όσους φορούν γυαλιά και κάνουν την Essilor κορυφαίο πάροχο των οφθαλμικών φακών σε όλο τον κόσμο.

εταιρείες οφθαλμικών

Hoya


Από την ίδρυσή της το 1941, η Hoya Corporation παρουσίασε αξιοσημείωτη αύξηση. Το 1974 άρχισε η παγκοσμιοποίηση της Hoya Corporation. Με 46 γραφεία σε 24 χώρες η Hoya τώρα έχει λάβει μια ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά και έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες και ευέλικτες παγκόσμιες εταιρείες φακών οράσεως. Έτσι της δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακά προϊόντα. Ταυτόχρονα, η Hoya παρέχει με επιτυχία ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον πελάτη.

Η συνεπής εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα ζωτικό κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας μονοεστιακής όρασης, πολυεστιακούς φακούς Ηoya και πρωτοποριακό οργανικό υλικό, που κατασκευάζονται στο υψηλό τεχνικό επίπεδο. Επιπλέον, οι φακοί Hoya διαθέτουν τα καλύτερα φινιρίσματα παγκοσμίως. Είναι η εταιρεία που κατόρθωσε να αναπτύξει πρωτοποριακές επεξεργασίες για οργανικούς φακούς, οι οποίες έχουν αντοχή και σκληρότητα. Με τον τρόπο αυτό και με την ελαφρότητά τους προσφέρουν λεπτούς οργανικούς φακούς με σημαντικά μεγαλύτερη άνεση.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Shamir

Μία από τις μεγάλες εταιρείες φακών, η οποία ιδρύθηκε το 1972 στο Ισραήλ είναι Shamir . Η Shamir Optical είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές υψηλής ποιότητας πολυεστιακών και μονοεστιακών φακών, καθώς και μητρών. Κατά τη διάρκεια των 5 δεκαετιών εν ενεργεία, η Shamir καθιερώθηκε ως μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής και τις αυστηρές πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας. Το 2005 μπήκε στο χρηματιστήριο εταιρειών τεχνολογίας  NASDAQ  στη Νέα Υόρκη ενώ το 2011 έγινε μέλος του ομίλου EssilorLuxottica. Αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της βιομηχανίας οπτικών, με πάνω από 150.000 εργαζόμενους.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Nikon


Το 1917 τρεις από τους κορυφαίους κατασκευαστές οπτικών της Ιαπωνίας συγχωνεύτηκαν δημιουργώντας μια από τις πιο ολοκληρωμένες εταιρείες φακών γνωστή ως Nippon Kogaku K.K. με έδρα το Τόκιο.  Το 1918 η Nikon ξεκίνησε κατασκευάζοντας κιάλια για εμπορικούς σκοπούς και από τότε αναδείχθηκε σε κατασκευαστή οπτικών φακών ακριβείας (μεταξύ των οποίων και οι φακοί των πρώτων φωτογραφικών μηχανών της Canon), και άλλου εξοπλισμού για κιάλια, μικροσκόπια και ανιχνευτικές διατάξεις. Το 1988 η εταιρεία μετονομάσθηκε σε Nikon Corporation, παίρνοντας το όνομα των φωτογραφικών μηχανών της. Σήμερα υποστηρίζει την προηγμένη έρευνα και δημιουργεί υψηλής τεχνολογίας μονοεστιακούς και πολυεστιακούς φακούς οράσεως.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Zeiss


H ZEISS ιδρύθηκε το 1846 και με βάση τα επιστημονικά επιτεύγματα της Ernst Abbe, μια παγκόσμια εταιρεία οπτικών αναπτύχθηκε. Η Zeiss αναπτύσσει και κατασκευάζει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, για μηχανολογικές κατασκευές και τη βιοϊατρική. Προιόντα της αποτελούν οι  οφθαλμικοί φακοί προηγμένης τεχνολογίας, οι φακοί φωτογραφίας και τα κιάλια. Σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο η ZEISS αντιπροσωπεύεται από περίπου 30 σημεία παραγωγής και έχει πάνω από 50 σημεία εξυπηρέτησης, με περίπου 25 τομείς έρευνας και ανάπτυξης.

Το χαρτοφυλάκιο της ZEISS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία οπτικών προϊόντων. Το τμήμα οφθαλμικής τεχνολογίας έχει αναπτύξει φακούς για όλες τις περιπτώσεις , προσφέροντας στους ασθενής ευκρίνεια και άνεση σε όλες τις ανάγκες. Από τους φακούς επαφής που παρέχουν άνεση και καλή οξυγόνωση στο μάτι, έως φακούς για σκελετούς οράσεως. Μεγάλη γκάμα μονοεστιακών φακών προσφέρονται με όλες τια αναγκαίες επιστρώσεις, ενώ για καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις συνιστώνται οι πολυεστιακοί φακοί Zeiss. Όποια δυσκολία και να έχει o ασθενής, με τους φακούς Zeiss θα βρει την καταλληλότερη λύση.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Rodenstock

Η αρχή της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας Rodenstock ξεκινάει το 1878, όπου δύο αδέρφια ίδρυσαν την εταιρεία «Οπτικό Ινστιτούτο G. Rodenstock». Η εταιρεία ειδικευόταν στον οφθαλμολογικό τομέα, αφού εκτός από οφθαλμικούς φακούς και σκελετούς, πουλούσε και όργανα μετρήσεως. Από τότε η εταιρεία έχει αναπτυχθεί δραματικά. Σήμερα, η Rodenstock, μια εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό σε όλον τον κόσμο, διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα της μέσω μιας ειδικής διαδικασίας αυστηρού ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα των φακών και σκελετών που στέλνονται από τα κεντρικά της εταιρείας.

Προϋποθέσεις για την παραγωγή της υψηλότερης ποιότητας είναι αυστηρά κριτήρια που καθορίζονται με σαφείς οδηγίες. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές και οπτικές ιδιότητες των προϊόντων: όπως, για παράδειγμα η τέλεια καθαρότητα των οφθαλμολογικών φακών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φοράτε όλα τα κρύσταλλα Rodenstock με εξαιρετική άνεση, χαμηλό βάρος και υψηλή αντοχή. Από την παραγωγή έως το τελικό στάδιο, των ειδικά για εσάς κατασκευασμένων γυαλιών οράσεως, μπορείτε να βασιστείτε στο γεγονός ότι θα πάρετε την υψηλή ποιότητα που περιμένατε από την Rodenstock.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Seiko

Η ιστορία της γνωστής εταιρείας SEIKO ξεκινάει το 1881. Ιδρύθηκε στην Ιαπωνία με την ιδιότητα της κατασκευής των οφθαλμικών φακών και σκελετών οράσεως. Από τότε έχει αναπτύξει την γκάμα των προϊόντων της και έχει δώσει έμφαση στον ιατρικό, οφθαλμολογικό τομέα. Έχει κερδίσει βραβεία καινοτομίας και σχεδιασμού για τους φακούς που προσφέρει.

Οι διπλεστιακοί φακοί όρασης SEIKO, αλλά και πολυεστιακοί φακοί με ασφαιρικό σχεδιασμό, έχουν καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά. Περιλαμβάνουν ειδικές επεξεργασίες AR που αντέχουν στη ζέστη, στη σκόνη, στη φθορά του χρόνου και προστατεύουν από τις ακτίνες UV. Ο ασφαιρικός σχεδιασμός που υπάρχει και στους πολυεστιακούς φακούς, δίνει μια πιο επίπεδη επιφάνεια στον φακό και βελτιώνει την όραση σε όλη την επιφάνεια του φακού.  Η SEIKO είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία που συνεχώς καλύπτει την αγορά με καλύτερα προϊόντα για την βελτίωση της όρασης των ασθενών.

 

εταιρείες οφθαλμικών

Karamouzis

Η Karamouzis Optical Group S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής οφθαλμικών φακών υψηλής ποιότητας στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1986, κατόπιν της ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεών της. Η μονάδα παραγωγής θεωρείται ως μία από τις πιο πρωτοποριακές όλης της Ευρώπης στον κλάδο της.

εταιρείες φακών

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 64 32 095.

The Optical Center

Contents