Πολυεστιακά γυαλιά – Θα τα λατρέψεις ή θα τα κλαις

Γιατί να φορέσω πολυεστιακά; Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή; Τα χρειάζομαι; Γιατί τόσες τιμές;

Ένα σωρό ερωτήσεις που σου δημιουργούν αμφιβολία και προσπαθείς να καταλάβεις πως όλοι τα φορούν αλλά εσύ διστάζεις…

Γι’ αυτό είμαστε εδώ… θα στα εξηγήσουμε όλα!

Πολυεστιακά γυαλιά, θα τα λατρέψεις αν ξέρεις τα πάντα πριν τα φορέσεις

Τα πολυεστιακά δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την όρασή μας… για να διευκολύνουν τη ζωή μας και την τσέπη μας! Και όμως διευκολύνουν την τσέπη μας  αφού πρόκειται για φακό που συνδυάζει όραση για τρεις αποστάσεις (μακριά – μεσαία – κοντά).

Πολυεστιακά

Αν αναλογιστεί κανείς το κόστος για 3 σκελετούς (~ 300 €) και 3 ζεύγη φακών (~ 200 € ) διαπιστώνει τελικά ότι τα πολυεστιακά δεν είναι και τόσο ακριβά!

Η άνεση που προσφέρει ένας πολυεστιακός φακός  στην όρασή μας είναι μοναδική. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στο κατάστημά μας για την λήψη ειδικών μετρήσεων στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή όραση.

Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του κατάλληλου σκελετού σύμφωνα με το πρόσωπό σας αλλά και τη συνταγή σας!

Η σωστή ενημέρωση από τους οπτικούς μας σας εξασφαλίζει άμεση προσαρμογή. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας εξοικειώνεστε αμέσως με τα καινούρια σας γυαλιά!

Για την επιλογή του κατάλληλου τύπου πολυεστιακού φακού λαμβάνουμε υπόψιν κάποιους παράγοντες , οι οποίοι είναι :

  1. Η συνταγή σας: Ανάλογα με τους βαθμούς σας και τον τύπο του σκελετού που έχετε επιλέξει  αποφασίζουμε για  το πάχος του φακού.
  2. Το επάγγελμά σας καθορίζει τα πεδία του πολυεστιακού: Π.χ  ένας χρυσοχόος έχει περισσότερο ανάγκη για μεγάλο πεδίο κοντινής όρασης σε σχέση με έναν οδηγό λεωφορείου.
  3. Τις καθημερινές δραστηριότητες σας.
  4. Τις απαιτήσεις σας.
  5. Καθώς και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Τα πολυεστιακά γυαλιά χρειάζονται σωστή πληροφόρηση, σωστές μετρήσεις από τους οπτικούς και η όραση γίνεται παιχνίδι! Μπορείς με ένα φακό να βλέπεις μακριά, σε μεσαία απόσταση  και κοντά. Τέλος στην εποχή που είχες παντού κοντινά γυαλιά, έψαχνες να αλλάξεις γυαλιά ανάλογα με τι ήθελες να δεις…. ένα ζευγάρι γυαλιά σου λύνει τα χέρια!

Στο The Optical Center σας προσφέρουμε ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ γυαλιά που ικανοποιούν τις ανάγκες σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνωρίζετε την εταιρεία κατασκευής και  συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας, όπως όλοι οι επώνυμοι πολυεστιακοί φακοί.