Πολυεστιακά 1+1 Δώρο

Prosfora polyestiaka gyalia 1+1 doro

Αναρωτιέστε πότε θα χρειαστείτε πολυεστιακά γυαλιά; Με το πέρασμα του χρόνου, η οπτική οξύτητα του ματιού μειώνεται. Έτσι δημιουργείται η πρεσβυωπία. Η αιτία είναι η μείωση της ελαστικότητας του φακού του ματιού. Η σκλήρυνση του φακού έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της προσαρμογής του ματιού που επηρεάζει πολύ την κοντινή όραση. Χρειάζεστε λοιπόν γυαλιά για κοντά. Και όταν βαρεθείτε να εναλλάσσετε μακρινά και κοντινά γυαλιά και να σπαταλάτε χρήματα σε πολλά ζευγάρια, η λύση είναι τα πολυεστιακά.

Οι φακοί των πολυεστιακών γυαλιών είναι συνήθως οργανικοί φακοί και βελτιώνουν την όραση σε όλες τις αποστάσεις ταυτόχρονα, έχοντας διαφορετικούς βαθμούς σε ένα μόνο φακό χωρίς να διακόπτεται η όραση όπως γίνεται στους διπλoεστιακούς φακούς.

Τα πολυεστιακά είναι χωρισμένα σε τρεις ζώνες:
Το πάνω πεδίο όρασης καθαρίζει τη μακρινή όραση, το κάτω πεδίο όρασης βελτιώνει την κοντινή όραση. Το ενδιάμεσο πεδίο όρασης είναι σχεδιασμένο σαν ‘κανάλι’ και είναι ιδανικό για όποιο αντικείμενο θέλουμε να δούμε σε μεσαία απόσταση.

Τα πολυεστιακά δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την όρασή μας, τη ζωή μας και… την τσέπη μας! Κι όμως διευκολύνουν και την τσέπη μας αφού πρόκειται για φακούς που συνδυάζουν όραση για τρεις αποστάσεις (μακριά – μεσαία – κοντά).

Αν αναλογιστεί κανείς το κόστος για 3 σκελετούς (~ 300 €) και 3 ζεύγη φακών (~ 200 € ) διαπιστώνει τελικά ότι τα πολυεστιακά δεν είναι και τόσο ακριβά όσο λένε κάποιοι. Στα καταστήματα μας μάλιστα με ένα ζευγάρι πολυεστιακών φακών σας προσφέρουμε ένα δεύτερο ζευγάρι πολυεστιακών φακών ΔΩΡΟ! Η προσφορά αφορά συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα μοντέλα πολυεστιακών.

Το δεύτερο ζευγάρι φακών (δώρο) μπορείτε να το αφήσετε άκοπο και να το φυλάξετε για ώρα ανάγκης ή απλά για το μέλλον. Μπορείτε όμως να το αξιοποιήσετε με έναν από τους συνδυασμούς που θα σας προτείνουμε παρακάτω.

Πολυεστιακά 1+1 δώρο είδη:

1. Πολυεστιακά επώνυμοι σκελετοί – 1 διάφανο + 1 ηλίου

πολυεστιακά 1+1

Μπορείτε να επιλέξετε δύο επώνυμους σκελετούς για τα νέα σας γυαλιά. Το πρώτο ζευγάρι μπορεί να γίνει πολυεστιακό οράσεως και το δώρο μπορεί να γίνει πολυεστιακό ηλίου εάν είστε από εκείνους που δεν αποχωρίζονται τα ηλίου τους όλο το χρόνο.

2. Πολυεστιακά επώνυμοι σκελετοί – 2 οράσεως (διάφανα)

πολυεστιακά 1+1

Μπορείτε να επιλέξετε δύο επώνυμους σκελετούς για τα νέα σας γυαλιά. Το πρώτο ζευγάρι μπορεί να γίνει πολυεστιακό οράσεως και το δώρο μπορεί επίσης να γίνει πολυεστιακό οράσεως. Έτσι θα φοράτε σε κάθε σας εμφάνιση το γυαλί που της ταιριάζει. Αλλά και για να υπάρχει σε μια ώρα ανάγκης σαν backup πχ. έφυγε η βίδα στο πρώτο.

3. Πολυεστιακά επώνυμοι σκελετοί – 1 οράσεως επώνυμο + 1 clip on

πολυεστιακά 1+1

Μπορείτε να επιλέξετε δύο επώνυμους σκελετούς για τα νέα σας γυαλιά. Το πρώτο ζευγάρι μπορεί να γίνει πολυεστιακό οράσεως και για το δώρο μπορείτε να διαλέξετε ένα clip on ώστε να έχετε ένα δεύτερο πολυεστιακό οράσεως που ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να γίνει και ηλίου. Μια εξαιρετική λύση για οδηγούς!

4. Πολυεστιακά επώνυμοι σκελετοί – 2 clip on

πολυεστιακά 1+1

Εάν σας άρεσε η πρακτική ιδέα του clip on για τα πολυεστιακά σας, μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο σας ζευγάρια να είναι με clip on.

5. Πολυεστιακά σκελετοί – 1 clip on + 1 FreeFrame

πολυεστιακά 1+1

Μπορείτε να επιλέξετε ένα clip on για το πρώτο  σας ζευγάρι. Για να μην επιβαρυνθείτε όμως καθόλου το δώρο μπορείτε να επιλέξετε ο δεύτερος σκελετός να είναι FreeFrame. Έτσι το δεύτερο ζευγάρι είναι εξ ολοκλήρου δώρο αφού τον σκελετό FreeFrame τον παίρνετε δωρεάν.

6. Πολυεστιακά σκελετοί – 1 επώνυμος + 1 FreeFrame

πολυεστιακα 1+1

Εάν δεν είστε λάτρεις των ηλίου τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο σας ζευγάρι να είναι ένας επώνυμος σκελετός. Και πάλι για να μην επιβαρυνθείτε το δώρο μπορείτε να επιλέξετε ο δεύτερος σκελετός να είναι FreeFrame. Έτσι το δεύτερο ζευγάρι είναι εξ ολοκλήρου δώρο και έχετε δύο πολυεστιακά οράσεως για να αλλάζετε.

7. Πολυεστιακά σκελετοί – 2 FreeFrame

πολυεστιακα 1+1

Υπάρχει και η επιλογή να κάνετε και τα δύο σας ζευγάρια με σκελετούς FreeFrame και να μην επιβαρυνθείτε καθόλου με έξοδα για τους σκελετούς.

Εννοείται ότι μπορούμε πάντα να χρησιμοποιήσουμε και σκελετούς που ήδη έχετε για να βάλουμε εκεί τους νέους σας φακούς.

Η άνεση που προσφέρουν τα πολυεστιακά στην όραση είναι μοναδική. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να διαλέγετε φακούς υψηλής ποιότητας; Είναι καλό να διαλέξετε έναν ωραίο σκελετό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας και που εκφράζει την προσωπικότητά σας, αλλά ακόμα πιο σημαντικό (αφού πρόκειται για την υγεία των ματιών σας) είναι να διαλέξετε τους σωστούς φακούς.

Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στο κατάστημά μας για την λήψη ειδικών μετρήσεων στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή όραση και φυσικά να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον κατάλληλο πολυεστιακό φακό για εσάς.

οπτομετρία2

Πολυεστιακά γυαλιά στο The Optical Center:

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 64 32 095

The Optical Center

Contents