Τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά – Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές

τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο, τις τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά. Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα οποιοδήποτε προϊόν συνήθως κάνεις πρώτα μια έρευνας αγοράς. Είτε θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο κινητό είτε μια καινούργια τηλεόραση θα κάνεις μια μελέτη πρώτα. Θα κοιτάξεις τα διαθέσιμα προϊόντα και θα δεις ποιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σου. Ποιες προδιαγραφές σε καλύπτουν περισσότερο και ποιο είναι το πιο κατάλληλο για την τσέπη σου.

τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

Πλέον μπορείς πολύ εύκολα να συγκρίνεις προϊόντα μεταξύ τους διαδικτυακά. Όταν βρεις το κατάλληλο μοντέλο αναζητάς την πιο οικονομική τιμή και σε πολλές περιπτώσεις το αγοράζεις από το πιο οικονομικό διαδικτυακό κατάστημα. Με ότι συνέπειες μπορεί να έχει μια online αγορά.

Καθώς συνήθως προκύπτουν και θέματα με την εγγύηση του προϊόντος ή το τι θα κάνεις αν χρειαστεί να το επιστρέψεις. Το εάν είναι καλό ή όχι να αγοράζουμε online βέβαια δε θα το αναλύσουμε τώρα. Αλλά ως οικογενειακή επιχείρηση εννοείται ότι στηρίζουμε την τοπική αγορά.

Έρευνα αγοράς λοιπόν κάνει κανείς και όταν πρόκειται να αγοράσει πολυεστιακά γυαλιά. Είτε έχει φορέσει ξανά είτε πρόκειται για την πρώτη φορά. Κάνοντας μια έρευνα online βλέπει κανείς ότι υπάρχουν πολλά είδη πολυεστιακών, πολλές εταιρείες και πολλές τιμές στους φακούς. Κι έτσι προκύπτουν ερωτήσεις.

τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

Τι τιμές έχουν τα πολυεστιακά γυαλιά; Ποιο είναι το οικονομικότερο; Γιατί υπάρχουν τόσες τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά; Ποιο είναι το καλύτερο; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά. Υπάρχουν όμως πολλά κριτήρια που θα καθορίσουν ποιον φακό να προτιμήσετε και ποια τιμή αντιστοιχεί σε αυτό το μοντέλο.

Ένας έμπειρος οπτικός θα προσπαθήσει να αποκτήσει μια εικόνα της καθημερινότητας σου. Όσο πιο αναλυτικά γίνει αυτό τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Μετά την σύντομη συζήτηση που θα κάνετε μπορεί ακόμα και να σε αποτρέψει από την αγορά πολυεστιακών γυαλιών. Διαφορετικά αν το κρίνει απαραίτητο μπορεί με την βοήθεια σου να προτείνει κάποια μοντέλα πολυεστιακών.

Τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

“Μα αυτό το μοντέλο αγόρασε και ένας γνωστός μου και πλήρωσε 100 € λιγότερα!” Κι αυτό είναι κάτι που ακούμε συχνά. Για να το εξηγήσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα ας το συγκρίνουμε με την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου μπορεί να έχει 10 διαφορετικές τιμές. Στο ένα μπορεί ο κινητήρας να είναι μεγαλύτερος. Μπορεί να έχει ενσωματωμένο GPS. Μπορεί να έχει ειδική βαφή ή ζάντες που είναι εκτός πακέτου.Έτσι και στα πολυεστιακά γυαλιά μπορεί να υπάρχουν έως και 5 διαφορετικές τιμές για το ίδιο μοντέλο!

Πολυεστιακά

5 λόγοι που υπάρχουν τόσες τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά:

  1. Διαφορετικοί βαθμοί στη δική σας συνταγή από αυτή του γνωστού σας.
  2. Διαφορετικό υλικό κατασκευής ανάλογα και με τον τύπο του σκελετού. (Polycarbonate, κρύσταλλο, CR-39)
  3. Διαφορετική λέπτυνση (δείκτης διάθλασης). (1.50, 1.60, 1.67)
  4. Διαφορετική ποιότητα επιστρώσεων. (antireflex, antistatic κλπ.)
  5. Διαφορετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά (polarized, photogrey, blue block)

Τι σκελετό επέλεξε λοιπόν ο συνάδελφος για τα πολυεστιακά του; Όχι μόνο τι μάρκα επέλεξε αλλά και τι τύπο σκελετού. Είναι με περίγραμμα ή είναι στον αέρα οι φακοί του (griff);

Τι βαθμούς έχει; Μήπως δεν ήθελε κάποια λέπτυνση για τους δικούς του βαθμούς; Μήπως εσύ επέλεξες κάποιο πρόσθετο φίλτρο που ίσως δεν είναι ορατό αισθητικά αλλά κάνει καλό στην υγεία των ματιών;

Είναι πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για να υπάρξει μια τελική απάντηση για τις τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά. Είναι ένα ζήτημα πολύ υποκειμενικό για τις ανάγκες του καθενός και εξαρτάται από πολλά.

Το σημαντικότερο στην αγορά των πολυεστιακών γυαλών, όπως και σε κάθε αγορά, είναι να εμπιστεύεσαι τον απέναντι σου και τον χώρο τον οποίο αντιπροσωπεύει.

Τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά στο The Optical Center

Στο The Optical Center θα αναλύσουμε μαζί τις καθημερινές σου ανάγκες για να βρούμε εκείνο που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Σου προσφέρουμε ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ γυαλιά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας καλέσεις στο 210 64 32 095.

Contents