5 χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με γυαλιά

γυαλια

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και όλη η πόλη έχει μπει σε γιορτινή ατμόσφαιρα! Τι πιο ωραίο από το να περάσουμε αυτές τις εορταστικές μέρες στο ζεστό μας σπίτι με τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς! Και όσοι από εσάς έχετε παιδάκια – Τώρα είναι οι ιδανικές μέρες για να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει και να δείξετε όλο σας το καλλιτεχνικό ταλέντο! Θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας κάτι όμορφο και δημιουργικό!
Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι τα παλιά σας γυαλιά. Δείτε τις οδηγίες και δημιουργήστε ελεύθερα!

γυαλιά

1. Cardholder γραφείου

Βήμα 1: Ξεβιδώστε τους βραχίονες από την μετώπη του γυαλιού με ένα μικρό κατσαβίδι ή ένα μικρό ψαλίδι. Βήμα 2: Τοποθετήστε τη μετώπη με ζεστή κολλά σιλικόνης πάνω σε ένα τετράγωνο πλαστικό αντικείμενο. Βήμα 3: Αφήστε ένα μικρό χώρο (περίπου 2 δάχτυλα κενό και κολλήστε με τον ίδιο τρόπο έναν από τους 2 βραχίονες. Έτσι θα έχετε δύο ‘τοιχώματα’ και θα μπορείτε να τοποθετείτε τις κάρτες σας ενδιάμεσα.

 

γυαλιά

2. Handmade Fashion γυαλιά

Βήμα 1: Βρείτε σε καταστήματα χειροτεχνίας μικρά διακοσμητικά αντικείμενα (εδώ χρησιμοποιήθηκαν μικρά πλαστικά λουλούδια) Βήμα 2: Με το πιστόλι σιλικόνης τοποθετήστε στη μετώπη ένα-ένα τα στολίδια σας χωρίς να αφήνετε κενό. Βήμα 3: Αφήστε το γυαλί για λίγο να κρυώσει και είναι έτοιμα να τα φορέσετε!

 

3. Γυαλί – Κολιέ

Βήμα 1: Ξεβιδώστε τους βραχίονες από την μετώπη του γυαλιού με ένα μικρό κατσαβίδι ή ένα μικρό ψαλίδι. Βήμα 2: Με το πιστόλι σιλικόνης τοποθετήστε στη μετώπη ένα-ένα τα διακοσμητικά σας χωρίς να αφήνετε κενό. Βήμα 3: Περάστε ένα κορδόνι / μια αλυσίδα από τις τρύπες που ήταν οι βίδες και χαρείτε το!

 

4. Γυαλί – Κορνίζα

Βήμα 1: Πιέστε με τους αντίχειρες τα παλιά κρύσταλλα προς τα έξω. Βήμα 2: Κρατήστε τα κρύσταλλα για να αντιγράψετε τη φόρμα και κόψτε τη φωτογραφία στο σωστό μέγεθος. Βήμα 3: Τοποθετήστε πάλι τα κρύσταλλα στο σκελετό και τοποθετήστε τη φωτογραφία από πίσω. Βήμα 4: Ανοίξτε τους βραχίονες για να στέκονται τα γυαλιά όρθια, σαν κορνίζα. Έτοιμη!

 

5. Θήκη Γυαλιών – Organizer

Οι θήκες είναι πολύ χρήσιμες για οποιαδήποτε αποθήκευση μικροαντικειμένων. Μην τις πετάτε! Χρωματίστε τις και φυλάξτε μέσα οτιδήποτε είναι πεταμένο στο συρτάρι σας.

Αυτές ήταν οι ιδέες που βρήκαμε! Αν έχετε κάποια άλλη θα χαρούμε να μας την στείλετε με email στο info@theopticalcenter.gr

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές!

Φιλικά και γιορτινά,
The Optical Center

Contents