tommy hilfiger

(Ελληνικά) Tommy Hilfiger – Κλασικό Αμερικάνικο στυλ, με αέρα νεότητας

(Ελληνικά) Η Tommy Hilfiger είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες σχεδιαστών lifestyle και συνδυάζει το κλασικό στυλ με μια φρέσκια, εκλεπτυσμένη και σύγχρονη πινελιά. Οι συλλογές γυαλιών Tommy Hilfiger, τόσο σε σκελετούς οράσεως όσο και σε γυαλιά ηλίου αντανακλούν το πνέυμα της εταιρίας. Το κλασικό στυλ που συνδυάζεται με το νεανικό πνεύματης αντιπροσοπέυουν άψογα την ταυτότητα της μάρκας.

γυαλιά οράσεως dutz

(Ελληνικά) Γυαλιά οράσεως Dutz – „Wearing a frame should be fun“

(Ελληνικά) Το ιδιαίτερο Ολλανδικό brand με γυαλιά οράσεως ξεκίνησε δυναμικά το 2005. Η συλλογή της έχει δυνατή προσωπικότητα και μια μινιμαλιστική ρετρό διάθεση που σε κάνει να την αγαπήσεις αμέσως.

Megethyntikoi fakoi

(Ελληνικά) „Η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και τα βοηθήματα που άλλαξαν τη ζωή του πατέρα μου“

(Ελληνικά) Όλα άσκοπα μέχρι που η κουνιάδα μου μού είπε για το Optical Center στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί ο πατέρας μου βρήκε πολύτιμα βοηθήματα για την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και άλλαξε η καθημερινότητα του προς το καλύτερο όταν είχε χάσει κάθε ελπίδα.

(Ελληνικά) Ημίσκληροι φακοί επαφής

(Ελληνικά) Οι ημίσκληροι φακοί επιπλέουν στο μάτι απευθείας πάνω στον κερατοειδή. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το δάκρυ μεταξύ του φακού και του κερατοειδούς ανταλλάσσεται  σε κάθε ανοιγόκλειμα του ματιού, οπότε το μάτι δέχεται πάντα φρέσκο ​​οξυγόνο. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φορέσετε τους φακούς επαφής για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα.

(Ελληνικά) Ειδικοί φακοί – Όταν τα πολυεστιακά γυαλιά είναι ακατάλληλα…

(Ελληνικά) Υπάρχουν χρήσεις για τις οποίες τα πολυεστιακά γυαλιά δεν είναι κατάλληλα. Αλλά δεν εξυπηρετούν και τα δύο ξεχωριστά μονοεστιακά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναγκαίοι οι ειδικοί φακοί στα γυαλιά.

(Ελληνικά) Μάτια μωρού – Πώς βλέπουν; Γιατί αλλάζει το χρώμα τους;

(Ελληνικά) Δεν είναι αλήθεια ότι τα νεογέννητα μωρά βλέπουν μόνο θολές εικόνες ή σκιές. Μπορούνε να δούνε αρκετά καθαρά σε απόσταση περίπου 20-30cm (αυτή είναι περίπου η απόσταση μεταξύ του στήθους όταν το μωρό θηλάζει και το πρόσωπο της μητέρας). Η ίριδα στα ματιού μωρού έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με το έντονο φως την ώρα του τοκετού κι αυτό κινητοποιεί την παραγωγή μιας μεγάλης ποσότητας μελανίνης.Οι γονείς συνήθως παρατηρούν τη μεγαλύτερη αλλαγή κατά τους πρώτους 6-9 μήνες της ζωής του μωρού.

γυαλιά οράσεως

(Ελληνικά) Από ποια στοιχεία θα διακρίνουμε ένα καλό γυαλί;

(Ελληνικά) Η επιλογή του σωστού σκελετού και των σωστών φακών για τα γυαλιά σας μπορεί να είναι δύσκολη, αφού υπάρχουν άπειρες επιλογές. Για να σας διευκολύνουμε, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως διακρίνουμε ένα καλό γυαλί.

φακούς επαφής

(Ελληνικά) 4 Κακές συνήθειες όσων φορούν φακούς επαφής!

(Ελληνικά) Θυμάστε πόσο ανασφαλείς και προσεκτικοί ήσασταν με τους φακούς επαφής σας όταν τους πρωτοφορέσατε; Είναι γνωστό ότι αυτή η αρχική επιφυλακτικότητα εξαφανίζεται μόλις συνηθίζεται η διαδικασία, και σύντομα γίνονται σημαντικά λάθη από αμέλεια.

(Ελληνικά) Γυαλιά ηλίου – Καλύτερα καθόλου παρά ψεύτικα!

(Ελληνικά) Τα γυαλιά ηλίου που αγοράζετε θα πρέπει να έχουν καρτελάκι που αναγράφει ότι παρέχουν 100% UVA/ UVB προστασία. Να συνοδεύονται από ειδικό πιστοποιητικό και εργοστασιακή εγγύηση, αλλά και να έχουν τη σήμανση CE που υποδηλώνει ότι ακολουθούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.