εκφύλιση ωχράς κηλίδας

(Ελληνικά) Εκφύλιση ωχράς κηλίδας – Πως είδα ξανά παλιά αγαπημένα άλμπουμ

(Ελληνικά) Μετά από αρκετή ώρα και προσπάθεια μου έδειξαν και ένα τελευταίο ηλεκτρονικό βοήθημα που μοιάζει με μικρή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Είναι πολύ εύχρηστος, με τρία μεγάλα πολύχρωμα κουμπιά που τα διακρίνεις πολύ εύκολα ακόμα και αν έχεις πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην όραση. Λίγη εξάσκηση παραπάνω απαιτεί μόνο από μένα που δεν είμαι εξοικειωμένος με τα ηλεκτρονικά. Όμως με βοήθησε να δω τις φωτογραφίες μου πολύ πιο άνετα και αυτό με πείσμωσε να το προσπαθήσω. Αμέσως μου αναπτερώθηκε το ηθικό.

γυαλιά οράσεως

(Ελληνικά) Γυαλιά οράσεως – Νέες συλλογές άνοιξη / καλοκαίρι ’20

(Ελληνικά) Η συλλογή γυαλιών είναι εμπλουτισμένη με περιεχόμενο υψηλής αισθητικής, με ανώτατο σχεδιασμό και βεβαίως ανανεωμένα χρώματα. Επίσης, δώσαμε μεγάλη σημασία στο λειτουργικό κομμάτι των σκελετών και επιλέξαμε σκελετούς φτιαγμένους από αρίστης ποιότητας υλικά με εξαιρετικό τεχνικό αποτέλεσμα.
Αφιερωμένη στους πιο απαιτητικούς μας πελάτες, η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως έχει μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικούς και κοκκάλινους σκελετούς.

γυαλιά ηλίου polarized

(Ελληνικά) Βάλε στα γυαλιά ηλίου σου Polarized φακούς

(Ελληνικά) Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου προσφέρουν μια πιο ξεκούραστη εικόνα από τα απλά γυαλιά. Παρέχουν όμως ακριβώς την ίδια προστασία. Το φίλτρο αυτό μειώνει τις αντανακλάσεις σε επιφάνειες όπως η άσφλατος ή τα παρμπριζ των αυτοκινήτων και η επιφάνεια της θάλασσας. Έτσι δημιουργεί μια πιο ξεκάθαρη και ξεκούραστη εικόνα.

(Ελληνικά) Ειδικοί φακοί – Όταν τα πολυεστιακά γυαλιά είναι ακατάλληλα…

(Ελληνικά) Υπάρχουν χρήσεις για τις οποίες τα πολυεστιακά γυαλιά δεν είναι κατάλληλα. Αλλά δεν εξυπηρετούν και τα δύο ξεχωριστά μονοεστιακά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναγκαίοι οι ειδικοί φακοί στα γυαλιά.

Cat Eye

(Ελληνικά) Γυαλιά cat eye – Το styling tip της ημέρας

(Ελληνικά) Το αγαπημένο σχέδιο των 60s, τα cat eye γυαλιά είναι πάλι στη μόδα και μας χαρίζουν ένα σαγηνευτικό γατήσιο βλέμμα που κανένας δεν μπορεί να του αντισταθεί! Στη φετινή μας συλλογή συμπεριλαμβάνονται γυαλιά της εταιρείας Kate Spade NY, Love Moschino, Marc Jacobs.

(Ελληνικά) Βοηθήματα χαμηλής όρασης – 5 τιμές και ποιότητα

(Ελληνικά) Τα προιόντα αυτά έχουν ειδικούς φακούς οι οποίοι δεν δημιουργούν οπτικές παραμορφώσεις στις άκρες τους (ασφαιρικοί φακοί) όπως οι κοινοί οικονομικοί φακοί του εμπορίου (σφαιρικοί φακοί). Έτσι όλο το οπτικό πεδίο του φακού παραμένει καθαρό χωρίς παραμορφώσεις. Με αυτό το τρόπο ένας φακός με χαμηλότερη δύναμη μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικός λόγω της συνολικής καλής εικόνας που δημιουργεί.

Βοηθήματα χαμηλής όρασης

(Ελληνικά) Βοηθήματα χαμηλής όρασης – Low Vision Aids

(Ελληνικά) Η πτώση της όρασης κάποιες φορές διορθώνεται με τη χρήση γυαλιών, φακών επαφής ή χειρουργικών επεμβάσεων. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που η πτώση οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν είναι εφικτή η βελτίωσή της. Υπάρχουν όμως τα βοηθήματα χαμηλής όρασης που βοηθούν τους ασθενείς να αξιοποιήσουν στο έπακρο την όραση που έχουν.

polyestiakavsmesaiokontina

(Ελληνικά) Πολυεστιακά γυαλιά vs. Μεσαιοκοντινά γυαλιά

(Ελληνικά) Οι φακοί στα μεσαιοκοντινά γυαλιά βελτιώνουν την όραση μόνο για την απόσταση του υπολογιστή και του διαβάσματος, ενώ η μακρινή απόσταση παραμένει θολή. Δεν αντικαθιστούν τους πολυεστιακούς μιας και οι μεσαιοκοντινοί δεν είναι κατάλληλοι για μακρινή χρήση. Μπορούν να λειτουργήσουν όμως σαν πρόσθετο γυαλί σε όσους φορούν πολυεστιακά και χρειάζονται ένα γυαλί καθαρά για χρήση στο γραφείο.