(Ελληνικά) Φακοί Επαφής Unique

(Ελληνικά) Εστίασε στη μέρα σου, όχι στους φακούς επαφής σου! Με αυτό το σλόγκαν μας συστήνονται οι νέοι φακοί επαφής Unique τους οποίους έχουμε λατρέψει. Πάμε να σου τους γνωρίσουμε.
Οι φακοί επαφής Unique βγαίνουν σε ημερήσιας και μηνιαίας αντικατάστασης φακούς επαφής. Οι μηνιαίοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες υλικών για να ταιριάζουν σε κάθε σου ανάγκη.

New eyeglasses in Athens

New eyeglasses in Athens during your vacation

SOS new eyeglasses! You just landed in Greece and are about to enjoy a lovely vacation. Hotel’s booked, restaurant reservations have been made, and you’ve already preordered your sightseeing tickets. And then worst case scenario comes up… your eyeglasses are lost, you either forgot them at home, or lost them at the airport. Nothing to panic about, we’ve got you covered at “The Optical Center”.
Here’s what we can provide you with in case of an emergency if your eyeglasses are lost and you need new eyeglasses.

πολυεστιακά γυαλιά

(Ελληνικά) Tα πολυεστιακά γυαλιά μου χάρισαν νέα δύναμη

(Ελληνικά) Από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τα πολυεστιακά γυαλιά, ήταν σαν να ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά μου. Μπορούσα επιτέλους να δω με σαφήνεια σε όλες τις αποστάσεις. Η κοντινή όραση μου είχε βελτιωθεί σημαντικά και μπορούσα να αντιμετωπίσω τις καθημερινές μου δραστηριότητες με μεγαλύτερη ευκολία.

Το πολυεστιακό γυαλί ήταν πραγματικά εκπληκτικό! Ο σχεδιασμός του επιτρέπει μια ομαλή μετάβαση από την κοντινή στη μακρινή όραση, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω γυαλιά. Ήταν τόσο άνετα και ευέλικτα που σχεδόν ξέχασα ότι τα φορούσα!

μεγεθυντικός φακός

(Ελληνικά) “Πώς ένας μεγεθυντικός φακός με έκανε ανεξάρτητη.”

(Ελληνικά) Μπορώ να τα κάνω μόνη μου νιώθοντας πιο ελεύθερη. Συνειδητοποίηα ότι ο μεγεθυντικός φακός δεν είναι απλά ένα εργαλείο για να διαβάζω, αλλά κάτι που μου έδωσε τη δύναμη και την επιθυμία να ζήσω μια πιο πλήρη ζωή. Και όλα αυτά από την παρότρυνση των παιδιών μου και την εξαιρετική βοήθεια και εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο “The Optical Center”.

(Ελληνικά) Maui Jim γυαλιά ηλίου – Γιατί θα τα ερωτευτείτε

(Ελληνικά) Όποιος γνωρίζει από μάρκες γυαλιών ηλίου θα του είναι γνώριμο το όνομα «Maui Jim». Ίσως έχετε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου ή ίσως σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα. Όλα τα γυαλιά ηλίου Maui Jim διαθέτουν το φίλτρο PolarizedPlus2®, το οποίο χαρακτηρίζεται ως η απόλυτη προστασία των γυαλιών ηλίου. Πρέπει να σκεφτείτε την αγορά ενός νέου Maui Jim σαν μια επένδυση για την υγεία των ματιών σας. Δύο μάτια έχουμε και οφείλουμε να τα φροντίζουμε. Είναι γεγονός πως όποιος φορέσει γυαλιά ηλίου Maui Jim δεν αλλάζει ξανά μάρκα.

Prosfora polyestiaka gyalia 1+1 doro

(Ελληνικά) Πολυεστιακά 1+1 Δώρο

(Ελληνικά) Αν αναλογιστεί κανείς το κόστος για 3 σκελετούς (~ 300 €) και 3 ζεύγη φακών (~ 200 € ) διαπιστώνει τελικά ότι τα πολυεστιακά δεν είναι και τόσο ακριβά όσο λένε κάποιοι. Στα καταστήματα μας μάλιστα με ένα ζευγάρι πολυεστιακών φακών σας προσφέρουμε ένα δεύτερο ζευγάρι πολυεστιακών φακών ΔΩΡΟ! Η προσφορά αφορά συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα μοντέλα πολυεστιακών.

στρατιωτικές σχολές

Στρατιωτικές Σχολές – 2 Λύσεις για την Όραση

(Ελληνικά) Παλιότερα ο μόνος τρόπος διόρθωσης των προβλημάτων όρασης ήταν τα γυαλιά και οι φακοί επαφής. Σε κάποιες όμως στρατιωτικές σχολές η όραση πρέπει να είναι τέλεια χωρίς τη χρήση γυαλιών ή φακών και σε άλλες ακόμα και εάν η οπτική οξύτητα με διόρθωση είναι 10/10, εάν η διαθλαστική ανωμαλία ξεπερνάει το ανώτερο αποδεκτό όριο ο υποψήφιος μπορεί να απορριφθεί. Μία από τις σύγχρονες λύσεις για τα προβλήματα αυτά είναι οι διαθλαστικές επεμβάσεις όπως το λέιζερ, το οποίο ανήκει στις επεμβάσεις ρουτίνας. Άλλη μια λύση, πολύ αποτελεσματική και για τις στρατιωτικές σχολές, είναι η  ορθοκερατολογία.

Ορθοκερατολογία

(Ελληνικά) Ορθοκερατολογία – Φακοί επαφής

(Ελληνικά) Έτσι έκανα διάλειμμα από τους φακούς φορώντας γυαλιά (όταν δεν ήταν σπασμένα). Αυτά μετά με ενοχλούσαν και κατέληγα πάλι στους φακούς και έτσι ξεκινούσε ένας φαύλος κύκλος ταλαιπωρίας με γυαλιά και φακούς. Για αυτό το λόγο στο Optical Center μου πρότειναν μια νέα λύση που θα με βοηθούσε σταδιακά να απαλλαγώ και από τα γυαλιά και από τους φακούς. Μου πρότειναν την ορθοκερατολογία με τη χρήση φακών επαφής που φοριούνται στον ύπνο και μειώνουν την μυωπία και το πρωί δεν έχεις ανάγκη ούτε γυαλιά ούτε φακούς για όλη τη μέρα.

Κερατόκωνος

(Ελληνικά) Κερατόκωνος και φακοί επαφής

(Ελληνικά) Εάν ο κερατόκωνος είναι ακόμα στα αρχικά στάδια, η αλλαγή στην επιφάνεια του κερατοειδή συνήθως μπορεί να αντισταθμιστεί με γυαλιά. Οι μαλακοί φακοί επαφής είναι επίσης κατάλληλοι για τη διόρθωση του αστιγματισμού και της μυωπίας που προκαλούνται από το εξόγκωμα. Εάν η κλινική εικόνα επιδεινωθεί, χρησιμοποιούνται ημίσκληροι και διαπερατοί από οξυγόνο φακοί επαφής. Στο τελευταίο στάδιο της πάθησης και σε ιδιαίτερα ταχέως εξελισσόμενες περιπτώσεις, μόνο μια κερατοπλαστική (μεταμόσχευση κερατοειδή) μπορεί να βοηθήσει.