(Ελληνικά) Charlie Max – Εκκεντρικά γυαλιά για τους „extreme“ χαρακτήρες

Charlie Max

Η Charlie Max γεννήθηκε από δύο νέα άτομα, με όραμα να δημιουργήσουν μια συλλογή γυαλιών ηλίου που απευθύνονται σε όλους τους καλαίσθητους ανθρώπους.

Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου προϊόντος που θα προσέλκυε από τον πιο συντηρητικό και εκλεπτυσμένο έως τον πιο νέο και εκκεντρικό. Και το κατάφεραν!!

Charlie MaxCharlie Max

Η Charlie Max δημιουργήθηκε στην καρδιά του Μιλάνο, την αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της μόδας. Έδρα της είναι το Μπελούνο, παραδοσιακό κέντρο στην βιομηχανία γυαλιών.

Το νέο αυτό brand χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία στο design με εκκεντρικά έως πολύ εκλεπτυσμένα σχέδια. Eμπνέεται από τα στυλ, τις τάσεις και τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα της πόλης του.

Χαρακτηριστικό στοιχείο στα γυαλιά ηλίου της είναι οι αντιθέσεις στα χρώματα των υλικών ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό των σκελετών. Αυτό επιτυχγάνεται με διαφορετικά χρώματα acetate που τοποθετούνται  λεπτομερώς σε στρώσεις. Όλη η κατασκευή γίνεται στο χέρι (handmade) κάνοντας τα έτσι ιδιαίτερα και μοναδικά και πραγματοποιείται σε εργοστάσια της Charlie Max.

Charlie MaxCharlie Max

Πέρα από το πρωτοπόρο και εκκεντρικό design η Charlie Max εγγυάται και την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή και την ποιότητα των υλικών της.

Τόσο οι χρωματισμοί των φακών ηλίου όσο και οι φακοί για τα γυαλιά οράσεως κατασκευάζονται αποκλειστικά για την ίδια τη Charlie Max.

Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας είναι απλό και διακριτικό. Το logo της ΄Charlie max Milano΄μέσα σε ένα ένα σχήμα διαμαντιού. Το διαμαντάκι αυτό συναντάται και σε έναν βραχίονα κάθε γυαλιού με ένα μικρό μεταλλικό χρυσό σχέδιο.

Κεντρική φιλοσοφία της είναι η αισιοδοξία για το μέλλον και η πίστη στην πρωτοπορία σε όλους τους τομείς.

Η Charlie Max εκπροσωπεί έναν κόσμο με κέφι συνεχώς μεταβαλλόμενο!!

Έλα στα καταστήματα μας να δοκιμάσεις και εσύ τα εκκεντρικά της σχέδια και που ξέρεις μπορεί να σε κερδίσει!

Born in Milan. Handmade in Italy.
Founded by two young guys!!
Charlie Max
Charlie Max

Contents