Γυαλιά ηλίου σε προσφορές – 12 tips για έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις

Γυαλιά ηλίου σε προσφορές

Η ομάδα του Optical Center έγραψε για εσάς 12 tips για έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις για τα γυαλιά ηλίου σε προσφορές, ώστε να επωφεληθείτε σωστά από τις αγορές σας την περίοδο των εκπτώσεων.

Όλοι ψάχνουμε για τις καλύτερες προσφορές όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα νέο γυαλί ηλίου, αφού πολλές επώνυμες εταιρείες έχουν συνήθως  πολύ υψηλές τιμές. Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική περίοδος προσφορών. Οι τιμές στα προιόντα πέφτουν και είναι ίσως η σωστή στιγμή να κάνετε δικό σας αυτό  το ηλίου που χαζεύετε κάθε μέρα σε εκείνη τη βιτρίνα.

Όλοι περιμένουμε τις εκπτώσεις για να τρέξουμε στα μαγαζιά μήπως  και πετύχουμε την ιδανική προσφορά. Ακόμα και σε κάτι το οποίο δεν είχαμε στο μυαλό μας να πάρουμε αλλά με τόσο δελεαστική τιμή μας φάνηκε πειρασμός.  Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι πολλές φορές από βιασύνη παίρνουμε πράγματα που δεν θα παίρναμε αν δεν ήταν οι εκπτώσεις. Χωρίς να το σκεφτούμε καλά στην πορεία μπορεί να μετανιώνουμε για αυτά.

Τα 12 tips για έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις για τα γυαλιά ηλίου σε προσφορές:

1. Σκεφθείτε πόσο πραγματικά το θέλετε

Πριν βγείτε στα μαγαζιά, καλό θα ήταν να σκεφθείτε πόσο πραγματικά θέλετε αυτα τα γυαλιά ηλίου, έτσι ώστε να αποφύγετε να μετανιώσετε μελλοντικά την αγορά σας.

2. Κάντε έρευνα αγοράς των προσφορών

Πριν τρέξετε να αγοράσετε το ηλίου που έχετε στο μυαλό σας, περάστε μια βόλτα από τα οπτικά καταστήματα της γειτονιάς σας. Κάντε μια σύγκριση τιμών στα γυαλιά  που είναι σε προσφορά πριν καταλήξετε.

3. Βγείτε στα οπτικά καταστήματα μόνοι

Όσο και αν οι φίλοι είναι καλή παρέα, πολλές φορές η γνώμη τους ίσως μας επηρεάσει αρνητικά λόγω του διαφορετικού γούστου. Πάρτε την απόφαση καθαρά μόνοι σας για τις αγορές σας.

4. Ενημερωθείτε για το γυαλί ηλίου

Ρωτήστε τους έμπειρους οπτικούς για τα γυαλιά ηλίου σε προσφορές και ενημερωθείτε σωστά για το γυαλί που σκοπεύετε να αγοράσετε (αντοχή, υλικά, προστασία, σωστή χρήση, προέλευση).

5. Αποφύγετε τα trendy και εποχιακά σχέδια

γυαλιά ηλίου προσφορές

Προτιμήστε τα κλασικά και διαχρονικά σχέδια και κάντε έτσι μια επένδυση που θα διαρκέσει στο χρόνο και θα είναι πάντα στην μόδα.

6. Δώστε έμφαση στην ποιότητα

Τα επώνυμα γυαλιά έχουν πάντα άριστη ποιότητα  και τις καλύτερες  προδιαγραφές,  για αυτό κι έχουν τις πιο υψηλές τιμές συνήθως. Την περίοδο των εκπτώσεων όμως ποντάρετε σε αυτά  γιατί είναι εκείνα που έχουν τις πιο χαμηλές  τιμές.

7. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Δώστε μεγάλη σημασία στο μέγεθος του γυαλιού σε σχέση με το πρόσωπο σας. Μην επιλέξετε κάτι το οποίο σας στενεύει στα πλάγια ή δεν σας καλύπτει σωστά τα μάτια αλλά ούτε και κάτι το οποίο είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει σαν εκείνο να σας φοράει μόνο επειδή είναι σε προσφορά. Διαβάστε εδώ: Τα σωστά γυαλιά ηλίου για το προσωπό σου.

8. Ακούστε και τον οπτικό

Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος ή το αν κάθεται σωστά το γυαλί πάνω σας, ρωτήστε και τον οπτικό. Ο σωστός οπτικός θα σας καθοδηγήσει στο τι είναι σωστό για εσάς και θα σας κάνει προτάσεις  με βάση το δικό σας πρόσωπο και στυλ και όχι με σκοπό να πουλήσει απλά οτιδήποτε.

9. Γίνετε φίλοι με τον οπτικό

γυαλιά ηλίου προσφορές

Ένας φιλικός και εξυπηρετικός οπτικός κάνει σίγουρα τη διαδικασία των αγορών σας πιο ευχάριστη. Πιάστε κουβέντα μαζί του, ακούστε τη γνώμη του, δείξτε ενδιαφέρον για αυτά που σας προτείνει. Και που ξέρετε, μπορεί να σας δείξει και τα πιο εκλεκτά σχέδια που κρύβονται στα συρτάρια.

10. Ενημερωθείτε για τις επιστροφές / αλλαγές

Ρωτήστε τον πωλητή ποια είναι η πολιτική του καταστήματος σε περίπτωση που τελικά δεν σας ικανοποιεί το γυαλί ηλίου που αγοράσατε. Ρωτήστε αν δέχονται επιστροφές, αν γίνονται αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων πριν βρεθείτε προ εκπλήξεως.

11. Εγγύηση προιόντος στο γυαλί ηλίου

Ρωτήστε αν το προιόν που αγοράζετε φέρει κάποια εγγύηση κατασκευαστή, ποιες περιπτώσεις καλύπτει και για πόσο χρονικό διάστημα.

12. Δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο

Ίσως οι προσφορές να μην φανούν χρήσιμες σε εσάς τελικά, σκεφτείτε όμως κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ένα νέο ζευγάρι γυαλιών ηλίου θα ήταν πιθανότατα μια ευχάριστη έκπληξη για κάποιο φίλο.

Αυτά ήταν τα 12 tips του Optical Center για γυαλιά ηλίου σε προσφορές.

Ότι και αν αγοράσετε στο τέλος, να ευχαριστηθείτε τη βόλτα και  τα μαγαζιά!!!

Φιλικά,

Η ομάδα του Optical Center

Contents