Ανανέωσε το αγαπημένο σου γυαλί στο εργαστήριο μας

Μακης Μαντζουρατος
Το εργαστήριό μας – Τhe Optical Center Πλατεία Βικτωρίας

Πόσες φορές έχει τύχει να σου αρέσει πάρα πολύ ένας παλιός σκελετός γιατί σου θυμίζει κάποιες όμορφες στιγμές, αλλά να μην τον φοράς πια γιατί μοιάζει ταλαιπωρημένος, οι φακοί του έχουν γδαρθεί και το χρώμα τους έχει ξεθωριάσει;

Μη στεναχωριέσαι καθόλου γιατί στα καταστήματα The Optical Center σου έχουμε τη λύση που θα κάνει τον παλιό σου σκελετό ηλίου ή οράσεως  πάλι σαν καινούριο!!

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις, σπασίματα, κολλήσεις κοκκάλινων και μεταλλικών σκελετών. Επίσης με μια ειδική μέθοδο μπορούμε να φρεσκάρουμε και τον κοκκάλινο σκελετό που με τα χρόνια η πάστα του έχει ασπρίσει. Ακόμα και φθορές στο χρώμα του σκελετού μπορούν να φτιαχτούν για να μη φαίνεται ‘κουρασμένος’. Επιπλέον, επιδιορθώνουμε τυχόν σπασίματα και ρωγμές.

εργαστήριοΕργαλεία εργαστηρίου

Σε μεταλλικά γυαλιά αναλαμβάνουμε την αλλαγή επιρινίων και την ανανέωση του χρώματος του σκελετού.

Επειδή η σωστή εφαρμογή του γυαλιού είναι πολύ σημαντική αναλαμβάνουμε και την προσαρμογή του γυαλιού στους βραχίονες ή ακόμα και την αλλαγή των βραχίονων για να κάθεται καλύτερα το γυαλί.

Ανανέωση με καινούριους φακούς στο εργαστήριο μας!!

Η απόλυτη ανανέωση στα γυαλιά σου μπορεί επίσης να γίνει με ένα νέο ζευγάρι φακών. Είτε στο παλιό σου ηλίου, είτε σε ένα αγαπημένο οράσεως, τοποθετούμε καινούριους φακούς σε ότι χρώμα διαλέξεις μέσα από το μεγάλο μας δειγματολόγιο.

Έτσι η ανανέωση στα γυαλιά σου γίνεται εύκολα, γρήγορα αλλά και οικονομικά!!

εργαστήριοΔειγματολόγιο φακών Hoya

Μπορείς να συμβουλευτείς τους έμπειρους οπτικούς μας για το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με τη χρήση που για την οποία θες τα γυαλιά σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το γούστο, τη χρήση και την αισθητική. Οι φακοί μπορούν να είναι μονόχρωμοι, degrade, αλλά και με καθρέφτες. Οι φακοί είναι της γνωστής εταιρείας οφθαλμολογικών προϊόντων Hoya η οποία σου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα στα οποία μπαίνουν και οι βαθμοί σου εάν έχεις!! Οι φακοί κόβονται από εμάς και τοποθετούνται στο γυαλί σου εντός του εργαστηρίου μας.

εργαστήριοΣκελετός οράσεως με νέους φακούς ηλίου ροζ καθρέφτη

Φέρε μας λοιπόν τον σκελετό που επιθυμείς (σε όποια κατάσταση και αν είναι). Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να γίνει και πάλι σαν καινούριος!!

Στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές που χρειάζονται για να είναι σε άριστη κατάσταση τα γυαλιά σου.

‘Ελα σε εμάς για μια πλήρη ανανέωση!!